El dia de les famílies

Taller de pasta de sal
Una vegada més, tornem a trobar evidències de la importància que li dóna el centre a la relació escola-família, ahir es va celebrar la festa de les famílies al pati de l'escola. Es van organitzar diferents parades on els infants podien fer diferents tallers amb els seus familiars. Cada un d'aquests tallers estava dirigit per una mestra, i les famílies i els seus infants podien anar lliurement on volien.

Taller d'ampolles sensorials
Al llarg de la festa es podien trobar safates d'experimentació amb farina, cigrons, i macarrons; així es feia una demostració del que es fa a l'escoleta diàriament. També havia un racó per pintar-se la cara, un altre per pintar al terra sobre paper continu i així ger un mural gegant, també es va oferir la possibilitat de decorar ampolles per fer material sensorial per penjar al pati i poder renovar les que hi ha actualment, i per últim, les practicants també varem tenir el nostre raconet, férem figuretes de pasta de sal i les oferíem a les famílies perquè les decoressin al seu gust amb purpurina de colors i pintura. En acabar els tallers, es va donar pas a l'acomiadament amb un berenar que les mateixes famílies havien preparat a petició del centre, cada infant va portar una coca, una beguda, o unes galetes per compartir amb tots els assistents.

La festa va ser un èxit, varen assistir moltes famílies amb els seus infants i van participar de manera molt activa en tots i cada un dels tallers que es van proposar. Personalment, me va agradar molt aquesta iniciativa, ja que va ser una experiència molt guapa on tothom hi va tenir cabuda, crec que cada una de les persones que va assistir ahir, va tenir l'oportunitat d'acostar-se una mica més al centre i conèixer-lo des d'una perspectiva diferent. A més, és un bon moment per establir relacions entre les diferents famílies que assisteixen, ja que poden retrobar-se i dedicar-se estones de conversa sense presses.

Comentaris