Feliç dia de Sant Jordi!

Avui, per celebrar el dia de Sant Jordi, na Sonia, na Tamara i jo, hem preparat un conta contes a la sala polivalent on hem explicat la llegenda del drac de Sant Jordi. Hem fet una adaptació per a cada nivell amb titelles i música i han assistit tots els infants de l'escola en tres torns diferents, primer han vingut els nadons, després els de 1-2 i finalment, els de 2-3 anys.

Hem començat el dia preparant la sala amb cadires, una tela grossa que separava l'escenari del públic, la música, etc. Els nadons, com que són més petits, així com anaven arribant a l'escoleta, ja els portaven a la sala polivalent i després hem ajudat a transportar-los a les seves aules. Mentre que als grups de 1-2 i de 2-3 anys, la narradora els havia d'anar a cercar a la seva aula amb la titella del drac de manera que ja creava una expectativa entre els infants. Una vegada estaven tots assaguts, la narradora presentava la història i als personatges que sortiriendel menys important a l més important, després es contava la història, i finalment, acomiadàvem les titelles amb petons i abraçades.

Ens ha sortit una feina molt xula, als infants els ha agradat molt i se'ls veia concentrats mentre ens escoltaven, pel que fa a noslatres, hem quedat molt satisfetes de la nostra tasca perquè hem estat capaços de controlar la situació en tot moment i pensem que hem sabut captar l'atenció dels infants en moments de "desconnexió".

Comentaris